Garázdák őrizetben

2013. 10. 27., v - 08:14
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Két férfi is garázdaság elkövetése miatt került bűnügyi őrizetbe az elmúlt 24 órában Fejér megyében.

A rendőrjárőrök 2013. október 26-án délelőtt igazoltattak egy férfit Dunaújváros, Bocskai utcában. A 41 éves S. Zsolt dunaújvárosi lakos ellenőrzése során kiderült, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság garázdaság bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A férfit a rendőrök előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

 

Ugyanezen a napon a székesfehérvári rendőrök is bűnügyi őrizetbe vettek egy garázda személyt. L. János 29 éves pátkai lakost azzal gyanúsítják, hogy 2013. október 25-én este a Fejér Megyei Szent György Kórház Általános Sebészeti Osztályán kiabált, a biztonsági őrökkel veszekedett, majd amikor azok távozásra szólították fel, ellenállt, és mindkettőjüket fejbe rúgta. A nyomozók a férfit 2013. október 26-án hallgatták ki gyanúsítottként garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd ezt követően a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Fogdájába szállították.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába próbálták újraéleszteni

Ráugrott a rendőrautóra, majd rosszul lett az intézkedés közben egy férfi a VIII. kerületben. A rendőrök megpróbálták újraéleszteni, közben mentőt hívtak, de a férfi életét már nem sikerült megmenteni.

 

Élet fája Tatán

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Vértes Erdő Zrt. képviselői az élet fája program keretében Tatán ültették el az összefogást szimbolizáló fákat.