Garázdaságért kell felelniük

2018. 04. 29., v - 08:11
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A letenyei rendőrök vádemelési javaslattal zártak le két kistolmácsi férfival szemben folytatott nyomozást.

Az gyanúsítottak 2017. november 22-én az éjszakai órákban az egyik muraszemenyei családi ház előtt trágár szavakat kiabáltak és fenyegetőztek az ott lakókkal szemben, majd távoztak a helyszínről. A két férfi még aznap visszament a házhoz és az előtte parkoló személyautót megrugdosták, kövekkel dobálták és ütögették, több százezer forint kárt okozva ezzel a sértettnek.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Letenyei Rendőrőrs Bűnügyi Alosztálya a 22 éves és a 24 éves kistolmácsi férfi ellen garázdaság bűntett és rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségre.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Tispol Seatbelt akció számokban

A rendőrség 2019. március 11-e és március 17-e között európai szintű fokozott ellenőrzést tartott Borsod-Abaúj-Zemlén megyében is.

 

Bujkál

Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit ismerőse sebesített meg Törökszentmiklóson. A rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki a támadó ellen.

 

Marihuána a csomagban

Kábítószer-kereső szolgálati kutya szagolta ki a tiltott szert a csengersimai határátkelőhelyen.

 

Robogók ütköztek

A balesetet okozó járművezetővel szemben az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást.

 

Rabolni akart

A kiskunhalasi rendőrök néhány nap alatt beazonosították és elfogták a rablás kísérlet gyanúsítottját.