Győr-Moson-Sopron megyei hírek

2019. 11. 21., cs - 07:42
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel, és 11 anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

Sopron belterületén, az Ógabona téren, a Lackner utca felé közlekedett gyalogosan egy 66 éves nő 2019. november 20-án 17 óra 20 perckor. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyalogos az Ógabona tér 42. szám előtti útszakaszon, a kijelölt parkolóhelyen szabályosan várakozó járművek közül hirtelen, féktávolságon belül az útra lépett, amelynek következtében a Széchenyi tér felől érkező gépkocsi az elejével fellökte. Az ütközés következtében a 66 éves asszony a jármű motorházának tetejére dőlt, majd onnan a földre esett. A baleseteben a gyalogos megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A szolgálatot ellátó állomány összesen két személyt fogott el, egy személyt bűncselekmény elkövetése közben értek tetten, egyet pedig az országban történt jogellenes tartózkodás miatt fogtak el. Összesen 10 embert állították elő, ebből hetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Győrben, a Mónus Illés utcában közlekedett egy 57 éves nyúli járművezető 2019. november 20-án 19 óra 40 perckor, amikor a járőr közlekedésrendészeti ellenőrzés miatt megállította. Az igazoltatásakor kiderült, hogy a sofőr eltiltás hatálya alatt vezetett, ezért őt elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Az egyenruhások 491 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, ebből egy esetben jelzett alkoholfogyasztást a járművezetőknél az alkoholteszter.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Könyvtárból loptak

A rendőrök rövid időn belül elfogták a laptopot eltulajdonító két fiatalkorút Szolnokon.

 

Három autó – három tolvaj

A kecskeméti rendőrök – a kiskunhalasi járőrök közreműködésével – rövid időn belül elfogták azt a három férfit, akik egy kecskeméti telephelyről eltulajdonítottak több járművet.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hét, ittas járművezetővel szemben folytatott.

 

Elfogás és átadás

Három határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében, Kaszaper külterületén. Eközben átadták a román hatóságnak azt a magát palesztin állampolgárnak valló férfit, akit hajnalban tartóztattak fel Lőkösháza külterületén.