Győr-Moson-Sopron megyei összesítő

2021. 09. 11., szo - 06:31
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései számokban.

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, akik közül hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten rendőreink, két férfit pedig a velük szemben kiadott körözés alapján.  

Az egyenruhások a megye útjain 535 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amelynek során pozitív eredményt nem mutatott az eszköz.

Szabálysértési feljelentéssel 16 esetben éltek a rendőrök, 14 személy esetében közigazgatási, míg 43 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki.

Az utak biztonsága és a balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!


...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!