Halálos baleset Sopronban – frissítve

2019. 11. 10., v - 08:57
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személyautó és egy motoros ütközött össze az Ágfalvi úton. A motort vezető fiatal férfi életét vesztette a balesetben.

Amint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. november 9-én 15 óra 54 perckor Sopronban, az Ágfalvi úton. A szemle adatai szerint egy Toyota típusú gépkocsi vezetője a Berkenye utca felől közlekedett az Ágfalvi úton, majd a Kertvárosi utcára akart balra kanyarodni. Manővere során - a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint - nem biztosított továbbhaladási elsőbbséget az Ágfalvi úton vele szemből, egyenesen érkező motorosnak, akit elütött. A motorkerékpárt vezető fiatal férfi a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.