Hamis rendszámmal próbálkozott

2019. 12. 12., cs - 18:21
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Egyedi azonosító jel meghamisítása miatt nyomoznak a siófoki rendőrök.

Az ügy adatai szerint a körzeti megbízottak 2019. december 12-én Siófok belvárosában ellenőriztek egy járművezetőt. Az egyenruhások megállapították, hogy a személyautó hatósági jelzését korábban bevonták, és a járműre egy megegyező karakterekből álló, de házilag készített rendszámot szereltek fel.
 
A 36 éves tabi férfit elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

Egy tehergépjármű műszaki mentése miatt Martonvásár közelében, a Balaton irányába vezető oldalon forgalomkorlátozásra és lassú haladásra számítsanak a gépjárművezetők!

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.