Három baleset, három könnyű és két súlyos sérült

2018. 10. 30., k - 08:30
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Zsadányban, Gyulán és Vésztőn balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében, 2018. október 29-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Zsadány külterületén, 6 óra után néhány perccel egy tehergépkocsi letért az útról, majd fának ütközött és felborult. A balesetben a jármű vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett.

Gyulán, a Kétegyházi út és a Zrínyi Miklós tér kereszteződésében, 8 óra 45 perc körül egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy elektromos kerékpárral közlekedő férfinak. A kerékpáros elesett és könnyebben megsérült.

Vésztőn, az Újtelep utca és Széles utca kereszteződésében, 10 óra előtt néhány perccel összeütközött egy kerékpáros férfi és egy motorkerékpárral közlekedő férfi. A mentők mindkét férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.