Hétvégi összesítő

2019. 04. 15., h - 05:26
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző 3 nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2019. április 12-én 0 órától 2019. április 14-én 24 óráig a rendőrök 113 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 23 súlyos és 89 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 504 személyt fogott el, közülük 94 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 331 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 612 személyt állítottak elő, köztük 295 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 27 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 364 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök 105 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 4 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök 2 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon, továbbá 6 fő határsértőt fogtak el a rendőrök.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M7-es autópályán

Kápolnásnyék térségében három személygépkocsi és egy busz ütközött össze, ezért a Balaton felé vezető oldalon torlódásra kell számítani.

 

Ittasan okozott balesetet

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 28 éves magyarpolányi sofőrrel szemben folytatott.

 

Három napon belül rendőrkézre került a betörő

Kétrendbeli lopás és kétrendbeli lopás kísérlete miatt indult büntetőeljárás egy 51 éves szatymazi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Őrizetben 

A salgótarjáni rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki egy nőt támadott meg a belvárosban.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Egy nap alatt kattant a bilincs

A debreceni rendőrök kevesebb mint 24 órán belül azonosították egy betörés elkövetésének gyanúsítottjait.