Hétvégi összesítő

2019. 04. 15., h - 05:26
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző 3 nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2019. április 12-én 0 órától 2019. április 14-én 24 óráig a rendőrök 113 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 23 súlyos és 89 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 504 személyt fogott el, közülük 94 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 331 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 612 személyt állítottak elő, köztük 295 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 27 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 364 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök 105 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 4 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök 2 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon, továbbá 6 fő határsértőt fogtak el a rendőrök.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsvéti határforgalom Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

 

Több hiba

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

 

8 bűncselekmény

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.