Hétvégi összesítő

2019. 05. 20., h - 04:54
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző 3 nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2019. május 17-én 0 órától 2019. május 19-én 24 óráig a rendőrök 148 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 35 súlyos és 112 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 494 személyt fogott el, közülük 102 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 318 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 513 személyt állítottak elő, köztük 247 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 31 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 320 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök 72 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

Magyarország területén 3 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 4 fő ellen embercsempészés miatt és 7 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.