Hétvégi összesítő

2019. 06. 24., h - 05:29
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző három nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2019. június 21-én 0 órától 2019. június 23-án 24 óráig a rendőrök 145 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 35 súlyos és 108 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 490 személyt fogott el, közülük 93 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 306 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 536 személyt állítottak elő, köztük 272 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 47 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 271 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök és katonák 45 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 8 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 4 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák 5 személy ellen közokirat-hamisítás, további 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.