Heves megye közútjain történt

2020. 08. 04., k - 08:03
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

Az egyik személyi sérüléses balesetnél a gépjárművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A rendőrök egy 31 éves átányi férfit ellenőriztek 2020. augusztus 2-án 19 óra 45 perckor Átány belterületén, aki úgy közlekedett segédmotorkerékpárjával, hogy a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Továbbá az intézkedéskor kiderült, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A történtek kapcsán a rendőrség ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy az ittas járművezetés nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Aki ittasan vezet, nemcsak saját magát, hanem utasait, közlekedő partnereit is veszélyezteti. Ezért a rendőrség kéri, hogy aki alkoholt fogyasztott, ne vezessen!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 15000/210/2010. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.