Hír Fejér megyéből

2020. 04. 04., szo - 07:19
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Ráckeresztúron, a Hősök térre kértek rendőri intézkedést 2020. április 3-án délben. Egy személygépkocsival közlekedő, Martonvásár irányából Ercsi felé haladó férfi nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, neki jobbról közlekedő 20 éves ráckeresztúri lakosnak, akit elütött. A baleset következtében a gyalogos könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét arra, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőhelyet csak fokozott óvatossággal és olyan sebességgel szabad megközelíteni, hogy a járművel – amennyiben szükséges – a zebra előtt meg tudjon állni. A gyalogosnak ezeken a helyeken elsőbbsége van a járművekkel szemben!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.