Hírek Bács-Kiskun megyéből

2019. 11. 21., cs - 08:10
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

 

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. november 20-án 0 óra és 24 óra között tizennégy esetben összesen 91 külföldit tartóztattak fel Hercegszántó és Tompa közigazgatási területén. A magukat iraki, szír, jemeni, afgán, algír és palesztín állampolgárnak valló illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány Kelebia és Hercegszántó térségében két esetben 45 illegális migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.

 

A tegnapi napon a rendőrök öt személyt fogtak el, és további hat előállításáról intézkedtek. Közülük hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kunszentmiklósi nyomozók 0 óra 35 perckor őrizetbe vettek két helyi lakost. A férfiak vasúti konténerekből loptak.

 

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó, valamint tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett. Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.