Hírek Bács-Kiskun megyéből

2020. 03. 26., cs - 08:02
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

 

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2020. március 25-én 0 óra és 24 óra között három külföldi férfit tartóztattak fel Gara közigazgatási területén. Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Megyénkben ezen a napon a járőrök három személyt fogtak el, valamint három előállításáról intézkedtek. Közülük egy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 55 éves helyi nőt.

Az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Az 5405-ös számú úton közlekedett Csólyospálos felől Kiskunmajsa irányába 15 óra 43 perckor egy 62 éves férfi egy Volkswagen tehergépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint haladása során nem megfelelően választotta meg sebességét, ezért az út 35.100-as méterénél – egy balra ívelő kanyarban – letért az útról és felborult. A baleset következtében a sofőr az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam