Hírek Békés megyéből

2018. 05. 16., sze - 08:46
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözés alapján intézkedtek a rendőrök Békéscsabán, otthonában megsérült férfihoz hívott segítséget egy körzeti megbízott Békéssámsonban.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 15-én a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vittek egy férfit. A 32 éves tiszaföldvári S. Miklós ellen a Szolnoki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kiskorú veszélyeztetése és zaklatás bűntettek miatt adott ki elfogatóparancsot.

Rendőrök hívtak mentőt egy férfihoz 2018. május 15-én, Békéssámsonban. Az 57 éves férfi nem nyitott ajtót a betegszállítóknak, segítségért kiabált. A betegszállító cég diszpécserének bejelentése után a házhoz érkező körzeti megbízott bejutott a férfihoz. Kiderült, hogy elesett, nem tudott felállni, ezért a mentők kórházba vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vaddisznót lopott

Az egyik salgótarjáni vadásztársaság területén ejtette el a vadat az 50 éves férfi.

 

Halálos balesetet okozott

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki egy építés alatt álló autópálya-szakaszra hajtott fel gépkocsijával Csehországban, majd balesetet okozott, és ennek következtében a mellette utazó férfi életét vesztette.

 

Lopás miatt keressük

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének azonosításához.