Hírek Békés megyéből

2018. 05. 25., p - 09:18
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás Sarkadon, szabálysértési őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések Békéscsabán.

Sarkadon, 2018. május 24-én, 9 óra körül egy férfi berúgta egy 73 éves nő házának ajtaját, majd az egyik szobában lévő szekrényből kivette és elvitte a nő megtakarított pénzét. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a lopás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves sarkadi E. Sándort egy órán belül elfogták és előállították.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. május 24-én szabálysértési őrizetbe vett egy dobozi férfit. A 40 éves férfi személygépkocsijával Doboz felől Békéscsaba irányába tartott, majd amikor látta, hogy rendőri ellenőrzés van, lehajtott egy mellékútra. A rendőrök utána mentek és igazoltatták. A férfinak nincs vezetői engedélye, a Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. november 22-éig minden jármű vezetésétől eltiltotta. Azzal, hogy ennek ellenére vezetett, szabálysértést követett el, amiért a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő 2018. május 24-én a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei. Mindkettőjüket Békéscsaba külterületén, a Kígyósi utcában igazoltatták. Személygépkocsit vezettek úgy, hogy előtte szeszesitalt fogyasztottak. A rendőrök a mért légalkohol értéknek megfelelően az eleki férfi ellen büntető feljelentést tettek, a szabadkígyósi férfi ellen pedig közigazgatási eljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.

 

Rendőr segített a férfin

Egy debreceni járőr kezdte meg az újraélesztését annak a férfinak, aki a vasútállomáson lett rosszul.

 

Az elsőbbségadás fontossága

Az elsőbbség meg nem adása miatt a hosszú hétvégén történt balesetben hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg.