Hírek Békés megyéből

2018. 06. 27., sze - 09:06
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Medgyesegyházán közlekedési baleset, Békéscsabán garázdaság és kábítószer birtoklás, Gyomaendrődön pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Medgyesegyházán, a Deák utcában, 2018. június 26-án, 10 óra körül elesett és súlyosan megsérült egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi.

Békéscsabáról, a vasútállomásról, 2018. június 26-án, 12 óra körül előállítottak a rendőrök egy 21 éves férfit. Az intézkedésre azután került sor, hogy V. László eldobott egy kisebb csomagot, amiben kábítószer gyanúját keltő anyag volt. A növényi törmeléket a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfit, akinél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett, kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. június 26-án garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A 30 éves T. Attila 18 óra körül Békéscsabán, az Andrássy úton bántalmazott egy szarvasi férfit, aki könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. június 26-án, 23 óra körül Gyomaendrődön, a Selyem úton. Egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit állítottak elő, akinél a szonda alkoholfogyasztást jelzett. Három pozitív eredménnyel végződő légalkoholmérés után a rendőrök elvették a 22 éves gyomaendrődi férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.