Hírek Békés megyéből

2018. 07. 12., cs - 09:16
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Békéscsaba külterületén, új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Gyulán.

A 44-es számú főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán, 2018. július 12-én, 1 óra 20 perckor egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csapódott. A balesetben a jármű vezetője könnyebben megsérült.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök 2018. július 11-én, 22 óra körül egy személygépkocsiban, Gyulán. Az autót, amelyben két férfi ült, a Nürnbergi utcában állították le. A csomagtartóban, egy zacskóban kilenc kisebb csomag növényi törmelék volt. Az egyik férfinál pedig még három adag ugyanilyen anyagot találtak. A Gyulai Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt növényi törmeléket igazságügyi szakértői vizsgálatra küldi.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.