Hírek Békés megyéből

2018. 07. 13., p - 09:06
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyomaendrődön balesetnél helyszíneltek, Mezőberényben egy idős nőn segítettek, Békéscsabán pedig egy eltűnt lányt találtak meg a rendőrök.

Gyomaendrődön, a Fő úton 2018. július 12-én, 10 óra 50 perckor egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi meg akarta előzni az előtte haladó kerékpárost, de eközben összeütköztek. Az utóbbi kerékpáros elesett és könnyebben megsérült.

Mezőberényben, az Ady Endre utcában, 2018. július 12-én, 21 óra 50 perckor egy ott lakó nő felfigyelt egy zavartan viselkedő idős asszonyra. Rendőri segítséget kért, majd a 91 éves néni a rendőröknek elmondta, hogy sétálni indult, de nem talál vissza az otthonba, ahol lakik. A rendőrök visszavitték és átadták a gondozójának.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. július 12-én, 16 óra 30 perckor, Békéscsabán megtaláltak egy 17 éves lányt, akit az Esztergomi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett. A fiatalt biztonságba helyezték, egy gyermekotthonba vitték.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.