Hírek Békés megyéből

2018. 07. 13., p - 09:06
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyomaendrődön balesetnél helyszíneltek, Mezőberényben egy idős nőn segítettek, Békéscsabán pedig egy eltűnt lányt találtak meg a rendőrök.

Gyomaendrődön, a Fő úton 2018. július 12-én, 10 óra 50 perckor egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi meg akarta előzni az előtte haladó kerékpárost, de eközben összeütköztek. Az utóbbi kerékpáros elesett és könnyebben megsérült.

Mezőberényben, az Ady Endre utcában, 2018. július 12-én, 21 óra 50 perckor egy ott lakó nő felfigyelt egy zavartan viselkedő idős asszonyra. Rendőri segítséget kért, majd a 91 éves néni a rendőröknek elmondta, hogy sétálni indult, de nem talál vissza az otthonba, ahol lakik. A rendőrök visszavitték és átadták a gondozójának.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. július 12-én, 16 óra 30 perckor, Békéscsabán megtaláltak egy 17 éves lányt, akit az Esztergomi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett. A fiatalt biztonságba helyezték, egy gyermekotthonba vitték.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.