Hírek Békés megyéből

2018. 07. 15., v - 09:02
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Közokirat-hamisítás gyanúja a battonyai határátkelőn, embercsempészés és kapcsolati erőszak miatt történt őrizetbe vételek Sarkadon.

A battonyai közúti határátkelőhelyen, 2018. július 14-én, 7 óra 45 perckor személygépkocsival kilépésre jelentkezett egy bolgár állampolgár. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a vezetői engedélye hamis. A 27 éves férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. július 14-én, 14 óra után néhány perccel Sarkad külterületén elfogtak egy férfit, aki ellen embercsempészés miatt folyamatban lévő eljárásban a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. Az 53 éves férfit előállították és a Sarkadi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Szidalmazta és többször megütötte a feleségét egy sarkadi férfi 2018. július 14-én. A segélyhívásra érkező rendőröknek a nő elmondta, hogy a férje már korábban is bántalmazta.  A 48 éves férfit a Sarkadi Rendőrkapitányság kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam