Hírek Békés megyéből

2018. 09. 03., h - 09:00
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Mezőgyánban, elfogás Orosházán.

Mezőgyánban, a József Attila utca és a Bartók Béla utca kereszteződésében, 2018. szeptember 2-án, 17 óra 30 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi letért az útról és nekiütközött egy gyalogos nőnek. A balesetben mindketten könnyű sérülést szenvedtek. A férfinál felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. szeptember 2-án, 6 óra körül Orosházán, a Kinizsi utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az autón egy másik kocsira kiadott külföldi rendszám volt. A férfinak, aki vezette, soha nem volt jogosítványa és a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála. A 42 éves orosházi Zs. Csabát a rendőrjárőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrség egyedi azonosító jellel visszaélés és ittas járművezetés gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást. Emellett szabálysértési eljárás is indult ellene, mert az autónak nem volt érvényes műszaki engedélye és felelősség biztosítása.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.