Hírek Békés megyéből

2018. 10. 15., h - 09:18
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyomaendrődön közlekedési balesetnél helyszíneltek, Orosházán körözés alapján intézkedtek, Békéscsabán és Végegyházán pedig eltűnt fiatalokat találtak meg a rendőrök.

Gyomaendrődön, a Szent István utca és a Magtárlaposi utca kereszteződésében, 2018. október 14-én, 7 óra 15 perc körül elesett és súlyosan megsérült egy kerékpáros nő.

Orosházán, 2018. október 14-én előállítottak a rendőrök egy orosházi férfit, aki ellen az Orosházi Járásbíróság lopás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 49 éves T. Györgyöt az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Eltűnés miatt körözött fiatalokat találtak meg a rendőrök 2018. október 14-én, Békés megyében. Egyiküket 8 óra 30 perc körül Békéscsabán, a másik fiatalt pedig 14 óra előtt néhány perccel Végegyházán igazoltatták a rendőrjárőrök. Mindkettőjüket a Szarvasi Rendőrkapitányság kereste, mert engedély nélkül voltak távol abból az intézményből, ahol élnek.  A rendőrök a fiút és a lányt is biztonságba helyezték, lakásotthonokba vitték őket, majd értesítették a nevelőjüket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Áramszünet Röszkén

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.

 

Bűnös szövetség

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két gyöngyösi, egy atkári és egy mezőszentgyörgyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Ittasan volt részese a balesetnek

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon befejezték az ittas járművezetés vétség elkövetése miatt egy 24 éves szekszárdi férfival szemben indított büntetőeljárást.

 

Eperfa alá bújt a szatír

Hiába bújt az eső elől eperfa alá az a fiatalkorú fiú, akit a miskolci rendőrök megalapozottan gyanúsítanak szeméremsértés vétség elkövetésével.

 

Áthajtott a tiloson és jött a vonat

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy sofőrrel szemben folytatott, aki a tilos jelzés ellenére áthajtott egy vasúti átjárón, megrongálva ezzel mindkét oldalon a sorompókat.

 

Ittasan vezetett

Bíróság elé állítást javasol az Oroszlányi Rendőrkapitányság az 50 éves férfival szemben.