Hírek Békés megyéből

2018. 10. 15., h - 09:18
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyomaendrődön közlekedési balesetnél helyszíneltek, Orosházán körözés alapján intézkedtek, Békéscsabán és Végegyházán pedig eltűnt fiatalokat találtak meg a rendőrök.

Gyomaendrődön, a Szent István utca és a Magtárlaposi utca kereszteződésében, 2018. október 14-én, 7 óra 15 perc körül elesett és súlyosan megsérült egy kerékpáros nő.

Orosházán, 2018. október 14-én előállítottak a rendőrök egy orosházi férfit, aki ellen az Orosházi Járásbíróság lopás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 49 éves T. Györgyöt az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Eltűnés miatt körözött fiatalokat találtak meg a rendőrök 2018. október 14-én, Békés megyében. Egyiküket 8 óra 30 perc körül Békéscsabán, a másik fiatalt pedig 14 óra előtt néhány perccel Végegyházán igazoltatták a rendőrjárőrök. Mindkettőjüket a Szarvasi Rendőrkapitányság kereste, mert engedély nélkül voltak távol abból az intézményből, ahol élnek.  A rendőrök a fiút és a lányt is biztonságba helyezték, lakásotthonokba vitték őket, majd értesítették a nevelőjüket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött Skoda Röszkén

A magyar rendőrök a cseh hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.