Hírek Békés megyéből

2018. 11. 17., szo - 07:14
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Orosházán és Nagykamaráson, ittas járművezetés gyanúja Medgyesegyházán, elfogás Orosházán, garázdaság Békéscsabán.

Békés megyében 2018. november 16-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosháza külterületén, 7 óra 45 perc körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget és nekiütközött egy kerékpáros férfinak, aki elesett és könnyebben megsérült. Egy órával később, Nagykamaráson, a Táncsics utca és a Jókai utca kereszteződésében egy személyautó letért az útról és oszlopnak ütközött. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2018. november 16-án, 20 óra után néhány perccel Medgyesegyházán, a Batthyány utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol újabb két mérést végeztek, ezeknek is pozitív lett az eredménye. Ezért a medgyesegyházi férfi vezetői engedélyét bevonták és büntetőfeljelentést tettek ellene.  

Orosházán, 2018. november 16-án a rendőrjárőrök elfogtak egy orosházi férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 31 éves Gy. Tamást a rendőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. november 16-án szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, aki a békéscsabai vasútállomáson ittasan kiabált, szitkozódott. A 36 éves mezőkovácsházi férfit garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy embercsempész ellen indult eljárás

Négy szír állampolgárságú, Nyugat-Európában tartózkodási engedéllyel rendelkező férfi ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás Csongrád megyében. A gyanúsítottak, tíz szintén szír személyt szállították Szeged-Szőregen.

 

Felismeri?

A szentendrei rendőrök a lakosság segítségét kérik.