Hírek Békés megyéből

2019. 03. 05., k - 09:19
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság gyanúsítottjának előállítása Battonyán és körözés alapján történt rendőri intézkedés a battonyai közúti határátkelőhelyen.

Battonyán, a Hősök teréről, 2019. március 4-én 9 óra körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert a gyanú szerint hónapokkal ezelőtt, egy battonyai szórakozóhelyen megütött egy másik vendéget. A 27 éves férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2019. március 4-én 12 óra 30 perc körül belépésre jelentkezett egy 59 éves magyar állampolgár. Ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözi. A Battonya Határrendészeti Kirendeltségről értesítették a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságot és meghallgatták a férfit, rögzítették az adatait.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sikkasztásért felelhet

A gyanú szerint egy férfi lovat és lovaskocsit vásárolt hitelbe, de nem törlesztett, és eladta új tulajdonát. A bajai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.