Hírek Békés megyéből

2019. 05. 26., v - 09:03
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Mezőberényben, Füzesgyarmaton és Kaszaper külterületén, garázdaság Békéscsabán.

Békés megyében 2019. május 25-én három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mint arról korábban beszámoltunk, Mezőberényben, 14 óra 20 perc körül családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő. A pilóta, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan repült, könnyebben megsérült. A Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset okát és körülményeit.

Füzesgyarmaton a Klapka utcában, 16 óra 40 perckor egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi betonoszlopnak ütközött és elesett. A mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba és felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett.

Kaszaper külterületén 19 óra 20 perc körül történt baleset. A Mezőkovácsháza felé vezető úton négy kerékpáros haladt egymás mögött, amikor a sorban a második biciklis érintőlegesen nekiütközött az előtte haladó barátja kerékpárjának. Az ütközéstől elvesztette az egyensúlyát és lelassult, emiatt pedig a mögötte érkező társa nekiment. Mindketten elestek, a negyedikként érkező barátjuk pedig ráhajtott a már földön fekvő kerékpárokra és ő is elesett. A balesetben egy biciklis súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült.

A békéscsabai vasútállomáson 2019. május 25-én 20 óra körül egy férfit a peronon ordibált, hangosan szidalmazta a biztonsági őröket és köpködött. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 31 éves férfit garázdaság szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset Érden

Egy autós lesodródott az útról és egy jelzőtáblának ütközött. A vezető életét vesztette, utasa megsérült.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.