Hírek Békés megyéből

2019. 05. 26., v - 09:03
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Mezőberényben, Füzesgyarmaton és Kaszaper külterületén, garázdaság Békéscsabán.

Békés megyében 2019. május 25-én három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mint arról korábban beszámoltunk, Mezőberényben, 14 óra 20 perc körül családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő. A pilóta, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan repült, könnyebben megsérült. A Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset okát és körülményeit.

Füzesgyarmaton a Klapka utcában, 16 óra 40 perckor egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi betonoszlopnak ütközött és elesett. A mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba és felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett.

Kaszaper külterületén 19 óra 20 perc körül történt baleset. A Mezőkovácsháza felé vezető úton négy kerékpáros haladt egymás mögött, amikor a sorban a második biciklis érintőlegesen nekiütközött az előtte haladó barátja kerékpárjának. Az ütközéstől elvesztette az egyensúlyát és lelassult, emiatt pedig a mögötte érkező társa nekiment. Mindketten elestek, a negyedikként érkező barátjuk pedig ráhajtott a már földön fekvő kerékpárokra és ő is elesett. A balesetben egy biciklis súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült.

A békéscsabai vasútállomáson 2019. május 25-én 20 óra körül egy férfit a peronon ordibált, hangosan szidalmazta a biztonsági őröket és köpködött. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 31 éves férfit garázdaság szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.