Hírek Békés megyéből

2019. 05. 29., sze - 09:08
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözés alapján történt intézkedések és lopás gyanúsítottjainak elfogása.

A Békési Rendőrkapitányság 2019. május 28-án őrizetbe vett egy muronyi férfit. A 42 éves férfi ellen önbíráskodás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Békési Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 28-án elfogtak egy orosházi férfit, akinek a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság egy lopás bűntett miatt folyamatban lévő nyomozás során rendelte el a körözését. A 20 éves férfit átadták az ügyében eljárást folytató rendőrkapitányság képviselőjének.

Szeghalmon, a vállalkozói központ egyik raktárából, illetve konyhájából lopott 2019. május 28-án hajnalban egy férfi és egy nő. Több üveg italt vittek el és közben poharakat, üvegeket törtek össze, olajat öntöttek ki. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a páros tagjait előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.