Hírek Békés megyéből

2019. 08. 06., k - 08:51
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vétel és körözés alapján történt intézkedések.

Békés megyében 2019. augusztus 5-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2019. augusztus 5-én szabálysértési őrizetbe vett egy szarvasi férfit, mert lopott egy üzletből. Több terméket, köztük alkoholos italokat próbált fizetés nélkül elvinni, de a bolt alkalmazottai tetten érték és rendőri intézkedést kértek. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. augusztus 5-én előállítottak egy 25 éves férfit, akinek a Gyulai Rendőrkapitányság eltűnés miatt elrendelte a körözését. A férfit átadták a gyámjának.

Ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit fogtak el 2019. augusztus 5-én a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség rendőrei. A 45 éves gyulai férfit, akinek a Gyulai Rendőrkapitányság rendelte el a körözését, előállították és gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A cél a szabályok betartatása

Csongrád megyében az elmúlt egy hétben húsz alkalommal intézkedtek a rendőrök szabálytalanul előző, nehéz tehergépkocsi vezetőkkel szemben. A cél a szabálytalankodók kiszűrése, a járművezetők széles körű tájékoztatása, ezáltal a balesetveszélyes szituációk megelőzése.