Hírek Békés megyéből

2019. 08. 06., k - 08:51
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vétel és körözés alapján történt intézkedések.

Békés megyében 2019. augusztus 5-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2019. augusztus 5-én szabálysértési őrizetbe vett egy szarvasi férfit, mert lopott egy üzletből. Több terméket, köztük alkoholos italokat próbált fizetés nélkül elvinni, de a bolt alkalmazottai tetten érték és rendőri intézkedést kértek. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. augusztus 5-én előállítottak egy 25 éves férfit, akinek a Gyulai Rendőrkapitányság eltűnés miatt elrendelte a körözését. A férfit átadták a gyámjának.

Ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit fogtak el 2019. augusztus 5-én a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség rendőrei. A 45 éves gyulai férfit, akinek a Gyulai Rendőrkapitányság rendelte el a körözését, előállították és gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közel kétszázzal a 47-es főúton

Békés megyében a mozgó ellenőrzést végző rendőrökkel szembe ment egy autós, aki a megengedett 90 helyett 194 km/óra sebességgel hajtott.

 

Tizenhatan már nem vezethetnek

Ittas járművezetés miatt tizenhat vezetői engedélyt vettek el a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt hétvégén.