Hírek Békés megyéből

2019. 08. 25., v - 06:55
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetnél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán.

Békés megyében, 2019. augusztus 24-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Andrássy úton, 2019. augusztus 24-én 7 óra 45 perc körül megcsúszott és elesett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2019. augusztus 24-én 8 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Körösi utcában.  Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A telekgerendási férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.