Hírek Békés megyéből

2019. 11. 09., szo - 07:57
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Három közlekedési baleset, egy őrizetbe vétel.

Békés megyében, 2019. november 8-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Végegyházán, a Kossuth Lajos úton, 15 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben mindkét jármű vezetője megsérült, egyikük könnyű, míg a másik férfi súlyos sérülést szenvedett. Orosházán, a Szentesi úton, 16 óra 15 perc körül egy kerékpáros a tábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy kisteherautónak, és összeütköztek. A kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Tulipán utca kereszteződésében, egy gyalogos-átkelőhelyen, 17 óra 20 perckor személygépkocsi gyalogost ütött el. A gyalogos férfi könnyebben megsérült.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2019. november 8-án őrizetbe vett egy medgyesbodzási férfit. A 28 éves férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség és a bíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök Pusztaottlakán igazoltatták, onnan állították elő. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.