Hírek Békés megyéből

2019. 12. 25., sze - 09:12
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Két közlekedési baleset, egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Békés megyében, 2019. december 24-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Vésztőn, a Bartók Béla utcában, 20 óra 15 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A jármű vezetője súlyos, utasa könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, az Illésházi utca és a Szabó Dezső utca kereszteződésében lévő gyalogos-átkelőhelyen 22 óra 30 perc körül személygépkocsi gyalogost ütött el. A férfi könnyű sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. december 24-én 10 óra 30 perc körül a Gyula és Sarkad közötti úton. Egy személygépkocsi-vezetőt állítottak elő, akinél a Sarkadi Rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye pozitív lett. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

baleset Vésztő 20191224

baleset Vésztő 20191224


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.

 

Ittas lehetett

Az elmúlt 24 órában a megye útjain közúti balesetben egy személy sérült meg.