Hírek Békés megyéből

2020. 04. 04., szo - 07:14
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Gyula külterületén, őrizetbe vétel Sarkadon.

Gyula külterületén, 2020. április 3-án 13 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és felborult. A járműben a vezetővel együtt öten ültek, mindannyian könnyű sérülést szenvedtek.

A Sarkadi Rendőrkapitányság 2020. április 3-án őrizetbe vett egy sarkadi férfit. A 17 éves fiatalember ellen a Szarvasi Járásbíróság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett, a Gyulai Járásbíróság pedig lopás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.