Hírek Békés megyéből

2020. 04. 07., k - 08:54
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Előállítás Orosházán és Dombegyházon.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. április 6-án 11 óra 30 perc körül előállítottak egy csalással gyanúsítható férfit. A 24 éves orosházi férfi a gyanú szerint korábban talált az utcán egy pénztárcát, amelyben egy bankkártya is volt. Többször próbált meg a kártyával bankautomatákból pénzt felvenni, de nem sikerült neki. A rendőrkapitányság nyomozói a férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Dombegyházról, 2020. április 6-án előállítottak a rendőrök egy dombegyházi férfit, mert a gyanú szerint Magyardombegyházon ittasan vezette egyik ismerőse személygépkocsiját. Az autó tulajdonosával szóváltásba is keveredett, a vita közben ráütött a kocsira és bele is rúgott. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 37 éves férfi ellen büntetőeljárást indított.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Száguldott

Nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét az a fiatalember, aki egy úttestre kidőlt fának ütközött autójával a 37-es számú főúton.

 

Lezárt ügy: zebrán ütötte el

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy hajdúszoboszlói férfival szemben.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.