Hírek Békés megyéből

2020. 06. 09., k - 09:11
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy közlekedési baleset, három előállítás.

Telekgerendás külterületén, 2020. június 8-án 8 óra 45 perc körül egy kisteherautóval közlekedő nő lehajtott az útról és egy fának ütközött. A balesetben a nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Bertóthy udvar egyik társasházának lépcsőházában, 2020. június 8-án délután egy férfi véletlenül leejtett és összetört egy befőttes üveget. Az üvegben kábítószer gyanúját keltő növényi törmelék volt, ami az előzetes vizsgálat eredménye szerint új pszichoaktív anyag. Az egri férfi a gyanú szerint a történtek idején bódult állapotban volt, a rendőrök a nadrágjának a zsebében is találtak kristályos anyagot. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a kristályos anyagot, illetve a növényi törmeléket lefoglalta, a 23 éves férfit pedig a rendőrök előállították és büntetőeljárás indult ellene.

Súlyos testi sértés kísérlet és garázdaság gyanúsítottjait állították elő 2020. június 8-án a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei. Az egyik férfi társával 2019. november 24-én, Sarkadon, a Bokor utcában szóváltás után többször megütött egy férfit. A másik előállított 2020. május 8-án Sarkadon, a buszállomáson ordítozott és szemeteseket borogatott. A rendőrök mindkettőjüket gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.