Hírek Békés megyéből

2020. 08. 31., h - 08:35
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyomaendrődön ittas járművezetés gyanúja, Vésztőn rongálás miatt történt rendőri intézkedés.

Békés megyében, 2020. augusztus 30-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. augusztus 30-án 2 óra 15 perc körül, Gyomaendrődön, a Szabadság téren. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az 56 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután a Gyomaendrődi Rendőrőrsön végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Rongálással gyanúsítható férfit állítottak elő a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. augusztus 30-án, Vésztőről, ahol előző este, a Kossuth Lajos utcában a 18 éves férfi betörte egy parkoló tehergépkocsi szélvédőjét. A 18 éves vésztői férfi ellen büntetőeljárás indul.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!