Hírek Békés megyéből

2020. 09. 15., k - 09:08
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopások és garázdaság gyanúsítottjainak előállítása.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2020. szeptember 14-én őrizetbe vett egy csorvási férfit, aki a gyanú szerint 2020. szeptember 13-áról 14-ére virradóra Csorváson benyomta egy lakóház kapuját, majd bement a nyitott házba. Az épületben átkutatta az egyik helyiséget, ahonnan alkoholt, élelmiszert vitt el. A rendőrség a 60 éves csorvási férfit lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. szeptember 14-én előállítottak két nőt, mert előző nap kora este ellopták egy férfi pénztárcáját az egyik békéscsabai sörözőből. A férfi egy padon felejtette a tárcát, amiben százezer forint volt. A nők ellen büntetőeljárás indult. A rendőrök a pénzt megtalálták náluk, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

Békéscsabán, az Orosházi úton, egy üzlet előtt 2020. szeptember 14-én 11 óra 30 perc körül szóváltás után összeverekedett két férfi. A rendőrök előállították őket a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt büntetőeljárás indult ellenük.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.