Hírek Békés megyéből

2020. 11. 20., p - 09:21
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Geszten, őrizetbe vétel Orosházán és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.

Geszten, a Kossuth Lajos utca és a Temető utca kereszteződésében, 2020. november 19-én 13 óra 20 perckor összeütközött két személygépkocsi. Mindkét autó árokba sodródott, az egyik jármű vezetője és utasa könnyebben megsérült.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2020. november 19-én őrizetbe vett egy 51 éves pusztaföldvári férfit, akinek a Gyulai Járásbíróság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás, valamint lopás miatt rendelte el a körözését.

Ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök 2020. november 19-én 22 óra körül Békéscsabán, a Mokos József utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol újabb két légalkoholmérés eredménye lett pozitív nála. A rendőrök ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltiltás hatálya alatt vezetett-őrizetbe vették

A nagykőrösi egyenruhások az egyik hiányzó irányjelzője miatt állították meg a sofőrt. Kiderült, hogy nem is ülhetett volna volán mögé. Két hatóság, több alkalommal is eltiltotta őt a járművezetéstől.