Hírek Békés megyéből

2021. 01. 23., szo - 07:14
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Békéscsaba külterületén, elfogás Gyomaendrődön, garázdaság gyanúja Orosházán.

Békéscsaba külterületén 2021. január 22-én 17 óra 45 perc körül fékezett, megcsúszott és elesett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.   

Gyomaendrődön, 2021. január 22-én 10 óra 45 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy gyomaendrődi férfit, akinek garázdaság miatt rendelte el körözését a Szarvasi Rendőrkapitányság. A 44 éves férfit a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Vita alakult ki két férfi között 2021. január 22-én 18 óra 45 perc körül Orosházán. A nézeteltérés során az egyik férfi kihozott a házából egy baltát, amellyel kétszer vitapartnere autójára ütött. A rendőrök a 32 éves férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.