Hírek Békés megyéből

2021. 03. 06., szo - 08:02
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Okányban, őrizetbe vétel Vésztőn és bűncselekmények gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.

Okányban, a Rákóczi utca és az Ady Endre utca kereszteződésében 2021. március 5-én 8 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy személyautónak és összeütköztek. A balesetben az autót vezető nő könnyű sérülést szenvedett.

Vésztőn, a József Attila utcában 2021. március 5-én 9 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy 31 éves nőt, aki korábban kábítószer gyanúját keltő anyagot, amfetamint adott el egy fiúnak. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a vésztői nőt kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. március 5-én 15 óra 45 perc körül előállítottak egy békési nőt, aki erőszakosan viselkedett az őt ellátó kórházi dolgozókkal. Egy orvos ruháját megrángatta, egy ápoló kezét többször megütötte, aki könnyebben meg is sérült. A rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított büntetőeljárást az 57 éves nő ellen.

Többek között lámpatestet, késkészletet és akkumulátoros kerti fűrészt lopott egy 41 éves férfi 2021. március 5-én, délután Békéscsabán, egy üzletből. A termékek egy részéről letépte az áruvédelmi eszközt, de a bolt biztonsági őre tetten érte és értesítette a rendőrséget. A rendőrök előállították a békéscsabai férfit a rendőrkapitányságra, ahol lopás gyanúja miatt kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.