Hírek Békés megyéből

2021. 05. 23., v - 08:20
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Nagyszénáson és Gyulán balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán és Sarkadon bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2021. május 22-én a Nagyszénás és Orosháza közötti útszakaszon történt halálos baleseten kívül, egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Kálvin utca és a Hajnal utca kereszteződésében 21 óra 45 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett. A balesetben a biciklis férfi könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. május 22-én 16 óra 45 perc körül Békéscsabán, az Andrássy úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A kiskunhalasi férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Sarkadról 2021. május 22-én előállítottak a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy kerékpárt a buszpályaudvarról. A 19 éves dévaványai férfi a lezárt bicikliről lefeszítette a lakatot, majd elhajtott vele. A Sarkadi Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene. A nyomozók az ellopott kerékpárt lefoglalták, és keresik a kerékpár tulajdonosát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mennyi az annyi?

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy hidasi lakossal szemben folytattak közokirat hamisítás bűntett és csalás vétség elkövetése miatt.