Hírek Békés megyéből

2021. 09. 05., v - 07:20
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Testi sértés, eltiltás hatálya alatti járművezetés, garázdaság és lopás miatt történt rendőri intézkedések.

Gerendáson, egy tanyában 2021. szeptember 4-én 2 óra körül egy férfi bántalmazta az élettársát. A nő könnyű sérüléseket szenvedett, az 55 éves férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Sarkadon, a Márky Sándor utcából 2021. szeptember 4-én 7 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban eltiltották a járművezetéstől. Az 57 éves sarkadi férfi ellen büntetőeljárás indult, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Békéscsabán, az Áchim L. András utcában, egy borozó előtt 2021. szeptember 4-én 18 óra körül egy férfi megütötte korábbi párját, mert sértegette a jelenlegi élettársát. A bántalmazott nő elesett és könnyebben megsérült. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult ellene.

Mezőberényben, 2021. szeptember 4-én 21 óra 30 perc körül egy férfi bement egy vendéglőbe, ahol éppen lakodalom volt. Leült egy asztalhoz, majd miután felszólították, hogy távozzon, az asztalról elvett egy mobiltelefont és magával vitte. A rendőrök a férfit előállították és elszámoltatták. Először tagadta, de végül elismerte, hogy ellopta a telefont, amit a rendőrök lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A 28 éves mezőberényi férfit a Békési Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.