Hírek Békés megyéből

2021. 09. 21., k - 12:06
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Szabálysértés és körözés alapján történt rendőri intézkedés Orosházán.

Orosházán, a Kerek utcából 2021. szeptember 20-án 15 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy nagykőrösi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 37 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. szeptember 20-án 21 óra 15 perc körül elfogtak egy hajdúhadházi férfit, aki ellen a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. Az 54 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.