Hírek Békés megyéből

2021. 10. 26., k - 08:44
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Gádoroson balesetnél helyszíneltek, Gyulán körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Ahogy korábban arról beszámoltunk, Gádoroson, a Szőlő utcában 2021. október 25-én 9 óra 15 perc körül, egy szemétszállító teherautó tolatás közben elütötte az egyik rakodó munkását. Az orosházi férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset okát és körülményeit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. október 25-én előállítottak egy fiút, aki ellen lopás miatt a Sarkadi Rendőrkapitányság adott ki körözést. A 17 éves fiatalt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig szabadult

A dunaföldvári rendőrök elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki azt a 46 éves gyöngyösi férfit, aki a város több üzletéből vitt, amit ért.

 

Etil-heptedron és ADB-BUTINACA

A nagykátai nyomozók rajta ütöttek egy tápiósági páron, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.