Hírek Fejér megyéből

2019. 04. 06., szo - 07:09
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Egy 38 éves kulcsi férfit állítottak elő a járőrök 2019. április 5-én délután, aki Dunaújvárosban, a Papírgyári úton személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés alkalmával az egyenruhások megállapították, hogy a sofőrt a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság jogerősen egy év időtartamra a járművezetéstől eltiltotta, ezért őt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette, és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Egy móri üzletbe kértek rendőri segítséget 2019. április 5-én reggel, mivel tetten értek egy nőt, aki különféle kozmetikai termékeket rejtett a táskájába, majd fizetés nélkül akart távozni. A helyszínre érkező járőrök igazoltatták a 47 éves helyi lakost, és a Móri Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elismerések

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából megtartott ünnepségen elismerésben részesültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

 

Elkapták a tolvajpárost

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet többrendbeli lopás miatt folytattak.

 

Hat határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.