Hírek Fejér megyéből

2019. 09. 05., cs - 08:53
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Móron, egy a Deák Ferenc utcában levő áruház munkatársai kértek rendőri segítséget 2019. szeptember 4-én kora délután, mivel egy demecseri férfi egy üveg szeszes italt próbált meg fizetés nélkül kivinni az üzletből.  Az egyenruhások a 20 éves fiatalt elfogták, a Móri Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene, majd őrizetbe vették.

Dunaújvárosban, a Bercsényi Miklós utca és a Szórád Márton utca kereszteződésébe kértek rendőri segítséget 2019. szeptember 4-én késő délután, ahol egy Dacia típusú személygépkocsi nagykarácsonyi vezetője az Állj! Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva, nem adott elsőbbséget a balról érkező Skoda típusú személygépjárműnek, ezért összeütköztek. A baleset következtében ketten megsérültek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.