Hírek Fejér megyéből

2019. 10. 21., h - 08:40
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetek az M6-os autópályán.

Az M6-os autópályán Iváncsa közelében 2019. október 20-án délelőtt egy Volkswagen személygépkocsi vezetője figyelmetlenségéből adódóan a pálya leállósávjára hajtott. Mikor észrevette, a kormányt hirtelen visszarántotta és az úttest melletti szalagkorlátnak ütközött. A férfi a baleset következtében személyi sérüléseket szenvedett. A helyszínelés során vált nyilvánvalóvá, hogy a 45 éves százhalombattai lakos vezetés közben nem használta a biztonsági övet, ezért a rendőrök a helyszínen közigazgatási bírságot szabtak ki a férfinak. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának munkatársai szabálysértési eljárást kezdeményeztek a sofőrrel szemben az okozott baleset miatt.

1

Szintén az M6-os autópályán történt személyi sérüléssel járó baleset 2019. október 20-án délután Besnyő közelében. Egy osztrák felségjelzésű BMW vezetője a vezetés közben elaludt és az előtte közlekedő Skodának ütközött. Az ütközés következtében az osztrák sofőr valamint a másik autó 2 utasa és vezetője megsérült. Az 55 éves külföldi férfival szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migránscsoport

Tizenöt illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.