Hírek Fejér megyéből

2019. 11. 04., h - 08:40
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogás Sárkeresztúron és Sárpentelén.

Sárkeresztúron, a Vörösmarty úton ellenőriztek a rendőrök 2019. november 4-én délelőtt egy BMW típusú járművet és annak vezetőjét. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy az autót a forgalomból kivonták, arra érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás nem volt, a jármű hatósági engedélye is érvénytelen volt, továbbá rendszámtáblákkal sem rendelkezett. A magát hitelt érdemlően igazolni nem tudó 20 éves sofőrt a járőrök a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, és vele szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

A járőrök Sárpentele külterületén lévő telephelyen fogtak el és állítottak elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2019. november 4-én délután egy 40 éves férfit, akivel szemben súlyos testi sértés elkövetése miatt elfogatóparancs volt érvényben. A körözött személyt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hazavitték a rendőrök

A tatabányai járőrök 15 percen belül megtalálták azt az idős férfit, aki lakásáról ismeretlen helyre távozott.

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.

 

Lezárt akta: Megverte az élettárást

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.