Hírek Fejér megyéből

2019. 11. 04., h - 08:40
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogás Sárkeresztúron és Sárpentelén.

Sárkeresztúron, a Vörösmarty úton ellenőriztek a rendőrök 2019. november 4-én délelőtt egy BMW típusú járművet és annak vezetőjét. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy az autót a forgalomból kivonták, arra érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás nem volt, a jármű hatósági engedélye is érvénytelen volt, továbbá rendszámtáblákkal sem rendelkezett. A magát hitelt érdemlően igazolni nem tudó 20 éves sofőrt a járőrök a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, és vele szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

A járőrök Sárpentele külterületén lévő telephelyen fogtak el és állítottak elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2019. november 4-én délután egy 40 éves férfit, akivel szemben súlyos testi sértés elkövetése miatt elfogatóparancs volt érvényben. A körözött személyt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.

 

Fegyverek és lőszerek

A Nagyatádi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást az illegális lőfegyverek ügyében.