Hírek Fejér megyéből

2019. 11. 10., v - 07:43
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Sárosdon, a Komáromi utcában ellenőriztek a rendőrök egy sárkeresztúri lakost 2019. november 9-én délelőtt. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett és garázdaság szabálysértés elkövetése miatt, a Sárbogárdi Rendőrkapitányság és a Székesfehérvári Járásbíróság tartózkodási hely megállapítása végett, valamint a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is a férfi körözését rendelte el. Az egyenruhások a 30 éves férfit elfogták a rendőrkapitányságra előállították, majd kihallgatását követően a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2019. november 9-én délelőtt, Székesfehérváron a Kassai útra, ahol a rendelkezésre álló adatok alapján egy 41 éves nő a Fiskális út irányába közlekedett kerékpárjával. Mivel nem az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért csak későn észlelte a balról gyalogosan érkező helyi lakost. A kerékpáros a fékezés következtében a vizes úton elcsúszott és elsodort egy 68 éves nőt, aki a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csekkold le az úti okmányaidat!

Nem csak az úti okmány elvesztését vagy eltulajdonítását kell bejelenteni a hatóság számára, hanem az esetleges megtalálás tényét is.