Hírek Fejér megyéből

2019. 11. 16., szo - 06:24
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Bicskei rendőrök fogtak el két körözött személyt.

Bicskén ellenőriztek a rendőrök 2019. november 15-én két férfit, akikkel szemben körözések voltak érvényben. A Kisfaludy utcában igazoltatott 53 éves debreceni lakost a járőrök elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, majd az ellene hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt folyamatban lévő ügyben a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A Vörösmarty utcában igazoltatott 25 éves helybéli lakost pedig – akivel szemben a helyi rendőrkapitányság rendelt el körözést helyszíni bírság megfizetésének elmulasztása miatt – a járőrök elfogták, előállították, majd a bírság postai úton, hozzátartozó által történő befizetését követően szabadon bocsátották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

A rendőrök megelőzték a sértettet

Még be sem jelentette kocsija eltűnését a tulajdonos, amikor az őt felkereső egyenruhások közölték: megvan a jármű. Kiderült, helyi fiatalok szórakozásból eltolták, majd szétverték.