Hírek Fejér megyéből

2019. 11. 24., v - 08:43
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök a 64-es számú főúton, Enying térségében ellenőriztek 2019. november 23-án délután egy Renault típusú személygépkocsit, valamint 26 éves enyingi sofőrjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Siófoki Járásbíróság és a Székesfehérvári Rendőrkapitányság is eltiltotta a járművezetéstől, ezért a rendőrkapitányságra előállították, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették.

 

Kápolnásnyéken, a Dózsa György utcában ellenőriztek a rendőrök 2019. november 23-án délután egy Peugeot típusú személygépkocsit és vezetőjét. Az igazoltatás során az egyenruhások megállapították, hogy a gépjármű alvázszáma nem egyezik a forgalmi engedélyben szereplő adatokkal, ezért a személygépkocsi 55 éves siófoki sofőrjét előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra. Az eset miatt egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pest MRFK – 2019

Az előző évben elvégzett, és az idei esztendőre kitűzött rendőri feladatokról tartott számvetést Pest megye rendőrfőkapitánya.