Hírek Fejér megyéből

2019. 11. 27., sze - 08:56
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök a 63-as számú főúton, Sárszentágota térségében ellenőriztek 2019. november 26-án délután egy Lada típusú személygépkocsit, valamint sárkeresztúri sofőrjét. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a 48 éves férfit a Sárbogárdi Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől, ezért elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Kislángon, a Sándor utcában ellenőriztek a rendőrök 2019. november 26-án délután egy Ford típusú személygépkocsit és 24 éves helyi vezetőjét. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a járőrök további mintavételre előállították, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indult eljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.